Blogin takana

Heippa vaan kaikille!

Elikkäs tätä blogia teille kirjoittelee kohta 22-vuotias kuopiolainen. Olen alunperin Keravalta kotoisin ja olen lisäksi asunut Kittilässä. Koirat ja ylipäätänsä eläimet on ollut aina lähellä sydäntä - meidän perheessä ei ollut mitään kotilemmikkejä, koska suurin osa perheen jäsenistäni ovat allergisia kaiken maailman karvapalloille.

Mutta minun mummolassa on ollut aina koiria, jonka takia ne varmasti on tullut läheiseksi omaakin elämään. Ensimmäiset koirat, jotka muistan on pystykorva Nero ja saksanpaimenkoira Rita. Nykyään molemmilla tädeilläkin on huskeja, saksanpaimenkoiria ja muita karvaisia ystäviä.

Äitini sanoja lainaten "Elä elämääsi niinkuin tahdon, tee mitä tahdot. Tee nyt ettet kadu vanhempana" ja silloin tein elämäni suuriman päätöksen.

Hiittanan Loitsu eli kaikille Luka syntyi 25.12.2011 Jyväskylässä. Luka on rodultaan Suomenlapinkoira ja väritykseltään soopeli.
Lempitouhuija meillä on agility, metsässä temmeltäminen ja sekä lenkkeily. Luka ei hirveästi välitä uimisesta taikka ylipäätänsä kastumisesta. Lempileluina toimii vinkuvat ja ääntä pitävät lelut sekä tällä hetkellä hajoitettu pallo.

Lukan kanssa olemme kerran käyneet virallisissa näyttelyissa Laukaalla vuonna 2012 ja silloin herra sai arvosteluksi EH.

Siilinjärvellä 27.3.2013 Erikoisnäyttelyt JUN ERI.

Kuopion ravirata 26.6.2013 Kansainväliset koiranäyttelyt  NUO ERI1 SA.


 

Isä: EE MVA Teelikamentten Lumiukko "Ukko"
Äiti: Hiitanan Isla "Isla"


Sisarukset:  Leimu " Mörri", Loimu " Sulo", Louna "Saaga ja Lumo.