torstai 23. tammikuuta 2014

Elossa ollaan!

  Hui, että vuosi pyörähti taas kerran nopeasti. Lukakin täytti jo 2-vuotta joulukuun puolella! Pahoittelen hiljais elosta täällä blogin puolella, johtuneen ihan töistä. Ainakun pääsi niin ei vaan yksinkertaisesti jaksanut/ keksinyt mistä olisi voinut näpytellä teille. Mutta hengissä met olemme!

Tarkalleen en muista kaikkea mitä mahdollista ja mahdotonta tehtiin vuonna 2013 - Suurimaksi osaksi aikaamme vietettiin koti oloissa, jos vähän enempi ja vähempi laiskotellen, saatu uusia tuttavuuksia, kuin omistajat ja koirulitkin ja niiden kanssa kirmailtu pitkin mehtäpolkuja.

Muuttamissa näyttelyissäkin käytiin ja ahkerasti yritettiin reenailla hallilla, että ulkokentillä. Mutta alkaa pikku hiljaa tuntumuaan että agility on meille vaan viihdettä ja hauskanpitoa, voisi jopa olla että lähdetään jopa kokeilemaan jotain uutta :)

Sisaruksia käytiin kiusaamassa Laukaalla  ja sitten loppu kesästä..
 tämä (nykyään isompi kuin Luka) sydämmen sulattaja Väinö. Siitä lähtien kun Väinö tuli vanhempieni luokse on nämä kaks ollu kuin paita ja peppu toisissaan liimautuneita. Parhaita kamuja <3

Näiden kahden kirmailuja ja temmeltyjä on saanut seurata ilossa silmin, kun ne ravaa pitkin ja poikin vanhempieni pihamaata toisiaan härkkien ja sitten kylki kylkeä vasten taas mennään haukkumaan kaikki möröt pois nurkista

Ja sitten tietenkin yksi suurimmista muutto ihan ikiomaan kotiin, josta TULEE ihan ikioma postaus kuhan saan vaan tuon kameran käteen ja tarpeeksi luonnon valoa paikan päälle, ehkä nyt viikonloppuna jopa?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti