maanantai 25. marraskuuta 2013

Viittä vaille valmis

En keksinyt mitä kirjoittaa - oli jotenkin hieman vaikeuksia kun avasin blogin ja koittelin viimepäiviä muistella. Joten ajattelin vähän vaihtelevuuden vuoksi kirjoittaa taas meidän uudesta kodista ja mitä vielä on ostelematta/laittamatta. :) Elikkäs vielä olisi muutamia ostoksia pitäisi vielä tehdä ja sitten uskallan sanoa, että asunto on valmis! Kaikki tavarat on paikoillaan, mutta tälläistä pientä ns. hienosäätöö vaille valmis.

Minulla alkoi lauantaina neljänpäivän vapaat - niin saapi nähdä mitä keksitään Lukan kanssa:)
Lauantaina me jo nähtiinkin työkaverini koiria Maikoa ja Väiskiä. Menimme minun vanhempien luokse, jossa Luka ja Väinö meitä odotti. Koko eroahan näillä oli ( kaksi pientä ja kaksi isoa) mutta tosi nätisti leikkivät keskenään ja sitä olikin ilo katsella :) Kirmasivat pitkin pihaa ja Maiko-tyttönä piti hyvin puoliaan kolmen pojun kanssa. Vässähtäneitä oli koko lauma leikkimisen jälkeen olimme kuitenkin melkein 2tuntia tönköt suorana pihalla ja kahtelimme, kun koirulit kirmasivat pihaa ympäri :D

Kamerahan ei sattunut tällä kertaa mukaan, eikä ollut tarpeaksi valoa että olisin voinut puhelimella kuvata:/ Saatte tyytyä illan tuotokseen mitä hömppää vielä olen ajatellut ostella kotiin :) Kaikkea tollaista pientä hömppää lähinnä Ikea, Hm ja Kodin Ykkönen, mutta saa nähdä mikä toteutuu ja mikä ei. Sitten varmasti tulee tännekin lisää kuvia uudesta kodista ja vähän Luksun lempipaikoista täällä uudessa kodissa:)

1 kommentti :

  1. Äiti oli ostanu mulle noita Iittalan kastehelmi tuikkukippoja! NIIIIN ihania!!! :)

    VastaaPoista