maanantai 27. toukokuuta 2013

on helteitä pidelty

Tänään oltiin koko päivä mökillä. Aurinko paisto ja oli todella lämmintä! Lukakin nautti, sai kirmailla vapaasti ja leikki siellä pikkuveljieni kanssa. Siellä syötiin massut täyteen ja kyllä Lukakin sai itselleen grilli makkaran herkuksi.

Uimaanhan tämä koiruus ei sitten mene ei millän olipa vaikka se +30 astetta lämmintä.- yritettiin minun äidin kanssa jospa se olisi mennyt, mutta eii massun asti vaan kahlaili.

EILEN oli sitten ne Kansainväliset näytelyt Kuopion raviradalla. Kehät alkoi noin klo 12.00 aikoihin, mutta me menimme vähän aikasemmin, jotta Luka näkee muutkin koirat siellä eikä kimpoile sitten joka paikkaan :D (välillä sellainenkin taipumus löytyy) Oli todella kuuma siis ette voi uskoa, jos minulla oli jakkutakki, suorat housut ja toppi ja hiki virtasi niin miten kuuma tällä herralla oli?Mutta kyllä ne kehät meni hienosti! Lukan veli Sulo oli ensin junnukehässä ja sai 2.EH. Ja olikin meidän vuoro..

"Kellan punainen, näyttävä uros. Komea jykevä pää. Hyvä vahva rakenne. Hyvin kulmautuneet raajat. Normaali turkki. Muhkea jouheikas häntä. Esiintyy ja liikkuu hyvin" NUO ERI1 SA

Olin taas ihan ulapalla kehissä ja sen ulkopuolella, tajunut mistään mitään ja mitä oli tapahtunut. Mutta tämän jälkeen hetki ooteltiin ja huilittiin ja menetiin sertti kehään. Se oli nopea reissu, mutta varasertti meni Minnan Sisulle, onnea Minnalle!

Lukan sisko Saagakin teki myös erinomaisen suorituksen narttujen kehässä JUN ERI4 SA. Tuomarina meillä kaikilla oli Hannu Talvi

Kuva: Niina Sivonen

Serttien kehä


Suloisuus

Sisko ja sen veli

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti