maanantai 25. maaliskuuta 2013

erikoisnäyttelyt

Nimensä mukaan oltiin Lapinkoirien erikoisnäyttelyissä, Vuorelan Kunnonpaikassa. Lähettiin jo aikasten ajamaan, että vältyttäisiin ruuhkalta ja saataisiin vielä parkkipaikka. Ilmottautuminen alkoi heti 9.00 ja mehän oltiin ensimmäisten joukossa. Siinä ilmeni ongelmia, koska meille ei ollut tullut esiintymisnumeroa.. Mutta sieltä tädit kirjoittivat meille uuden ja lappua vaan käsivarteen kiinni. Lucky number 5!

Kehät alkoivat jo klo. 10.00. Ja minuahan jännitti ihan hirveesti! Tutisin jopa kehien reunoilla :D En tiiä miksi jännitti kovasti varmaan se, kun ei olla pitkään aikaan mätsäreissä tai näyttelyissä käyty. Kehässä oltiin kunnon suklaa junassa. :D Yksi kun pysähty niin kaikki tultiin perässä. Eli alkujuoksemista ei tullut mitään. Vuoroittain kaikki koirat kävi kehässä ja sitten olikin meidän vuoro. Ja kahta kauheemmin alko jännittämään. Sitä ennen oli Lukan veli Sulo kehässä.
(oltiin siis junnukehissä. )

Kehään asteltiin niin Luka oli tomerana. Seisoi oikein näpäkkäästi ja juokseminenkin onnistui. Ei vetänyt hirveellä hevosen raivolla :) Mutta kun tuomari alkoi kopeloimaan.. Luka ei olis halunut hampaita millään näyttää - itekkään en kerennyt sanoa "hampaat" silloin niitä hampaita saa katsoa. Eli vähän hanttiin laitto. Sitten olikin tuomion aika...

"Erittäin hyvin rakentunut nuori uros. Hyvän mallinen pää, kauniit pienet korvat. Erittäin hyvä runko, luusto, saisi olla vakempaa. Hyvälaatuinen turkki, kaunis häntä, liikkuu hyvin. Erinomainen käytös"

Ja sieltä tuli punainen nauha!! Luka sai erinomaisen! Itse vähän olin häkyltyneenä. Ja tämän tarkoitti sitä että meidän pitää mennä uudelleen kehiin ounouuu....
Ja sitten eikun uudelleen. Samaan aikaan oli toisessa kehässä narttuja ja Lukaa alkoi vähäsen tytöt kiinnostamaan, mutta ei se menoa haitannmut :) Siellä esiteltiin ja yksi kerrallaan tuomari valihti sieltä neljä parasta. Valitetavasti me emme pääset joukkoon, mutta silti olen todella ylpeä pojusta! 

Tämän kaiken jälkeen jäimme kehien reunalle seuraamaan kuinka Lukan isän omistajalla Minnalla kehät meneevät. Minna ja hänen miehensä omistavat neljä lappalaiskoiraa eli Ukon ( Lukan isä), Saaga (Lukan sisko) sekä Taigan ja Sisun. :) Meillä olikin jo sitten klo 12.00 silmätarkki. Siellä vähän aikaa jouduttiin odottelemaan, mutta nopeasti lääkäri täti laittoi tipat valmiiksi ja tarkasti silmät. Luka antoi kiltisti laittaa tipat ja lääkärin katella silmiä, vaikka varmasti oli vähän epämukavaa kirkaalla valolla osoitella silmiin. Ja silmut todettiin terveiksi!
Loppu päivästä omistin viirusilmäisen lapinkoiran :D
Ja siellä komia isi on kehässä.
Teelikamentten Lumiukko


Sisu ja Taiga


Saaga ja Sulo
Kehien lisäksi tytöt kiinnosti ;)
Ja kun koti matka alkoi - Luka nukahti istuen.

2 kommenttia :

  1. onnea vielä vielä vielä vielä <3 tuun 4. tai 5. tai 6. tai viimeistään 7.päivä nii mennää vaiks meidän mökille jäälle tms! :) ikävä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos<3 Mie oon silloin 4.-6.päivä illassa ihan perus mutta sitten 7 päivä on vp :)

      Poista