sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

putkihullu kakara

Täällä nenät tuhisee ja Luka olisi valmis temmeltämään. Tänään käytiin testailemassa kuinka reenit onnistuu ( Nimittäin perjantaina kaikki meni puihin..) Ne meni ihan sika hyvin! Olin jopa hetken ylpeä tästä kakarasta! Meillä reenattiin aluksi pelkkiä hyppyjä, että Luka menee ne yksin enkä juokse rinnalla. Ensin mentiin yksi ja sitten pikku hiljaa lisäsin hyppyjä lisäää ja ne meni loistavasti! Hyppyjen jälkeen olikin aika pistää rata pystyyn. Ja olihan tuossa ongelmia itse siirellä puomia suuntaan jos toiseen.  Rata check - eli ensin oli 4x hyppy, puomi, a-este ja a-esteen alla meni putki mutkalla.

Jotkut hyppy esteet oli vähän vinoon laitettu ihan tarkoituksella, mutta Luka kiersi aluksi aina toisen tai kolmanen hypyn.. Jouduin siis pari kertaa vaan nämä hypyt tekemäään, että Luka sai sen "ahaa-elämyksen" :D  Eikun uudelleen kokeilemaan! ja aivan m-a-h-t-a-v-a-st-i meni rata ensimmäisellä virallisella kieroksella!  Väliin piti ottaa jotain ihan muuta, koska en halunut että Luka turhautuisi kokonaan ( välillä on sellainen tapa, että jos jankkaan jotain niin sitä vaan ei enään kiinnosta) Joten otettiin putkirallia! Tää putki hullu kakara tykkä hirveesti putkista siis en tiiä pitkäskö tuohon takapihalle ostaa jopa oma putki niin sais juosta vaikka koko päivän siinä :D

Putki hulluuden jälkeen otettiin vähän keppejä. Joissa meillä on nyt hirvee ongelma ollut. Takapakkia tuli vähän ennen kuin agilitykurssi loppu. Ensinhän ne meni tooosi hyvin ja nyt... Otetaan alkuun aina neljä keppiä ja ohjaan kädellä -> silloin onnistuu! mutta kun yrittää kättä jättää pois niin mennään joka toinen tai joka kolmas.. No hiljaa me mennään noiden kanssa :) Mutta hyvin se meni kun kädellä avustin eli kyllä tää tästä :) Tämän jälkeen mentiin vielä pari kertaan tämä rata läpi, koska oli muita tulijoita kentälle. Siinä pari kunnollista kierosta ja kiitos ja kumarrus!


2 kommenttia :

  1. Tämä ilmoittautuu vapaaehtoiseksi lähtemään kokoamaan ratoja (ja kuvaamaan!) sitten ens viikolla!:) tai tän viikonlopulla, miten vaa sovitaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. teretulemasta! Varmaankin vkl aikana käyn aina töiden jälkeen (kahtoo oonko ihan raatona) mutta määpä ilmoittelen miten mulla menee ne työt niin osaa sumplia ;)

      Poista