tiistai 2. huhtikuuta 2013

pikkuriikkinen karkuri


Käytiin tänään J:n kanssa Ikanossa nopsaa vaan pyörähtämässä, kun tiesin jo mitä olin etsimässä. Eli koria nuille Lukan kaiken karvaisille ja karvattomille leluille! Yleensä ne loju jossakin vaan kasassa ja herra levitti ne pitkin huushollia. Nyt ne saivat tuollaisen luonon valkoisen H&M Homesta ostetun korin :)

Kotia tultiin niin jatkoin tätä siivous savottaa, mikä minulla oli jäänyt päivällä kesken. Käytiin viemässä muutamia tavaroita varastoon, koska eivät olleet enään kovassa käytössä. Varasto on ihan tuossa kulman takana ja meillä meni noin 10 minuuttia. Tultiin varastosta J tokaisi "että ompa tuttun näkönen koira" Itelläni loksahti leuka auki ja tajuttiin, että se on Luka! Kummatki oltiin vähän hämmillään, että mitä se siinä tekeepi. Koti-ovelle tultiin niin ovi oli sepposen selällään. Eli meidän koira osaa avata ovia, jes! Tästä lähtien en laita oven nappia alas, kerta tämä pikkuruinen seikkailija osaa nuokin avata. tsiisus että vähän säikähti, mutta onneksi ei ollut tuon kauemmas lähtenyt :)
    
Eli loppu hyvin kaikki hyvin. Kyllähän siinä kerkes jo miettiä "mitä jos kauemmaksi olisi lähtenyt" Mutta kiltisti maassa makas ja häntä heilu, kun näki meidät. Taisi tulla astetta kovempi ikävä. Näin loppu käteen tilanehan oli todella koominen :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti