tiistai 16. huhtikuuta 2013

vaudikasta treeniä!

heippa heii elikkäs tänään me käytiin Lukan kanssa nyt pitkästä aikaa treeneissä! Ja voin sanoa meni aivan mahtavasti pojun osalta, itselläni meni vähäsen ohjaaminen penkin alle :D Mutta mutta eiköhänkin sekin siitä, jossakin vaiheessa!


 
Mätsää aika hyvin pannan kanssa ;)
Kuitenkin ennen treenejä käytiin vähän kiertelemässä mm. Mustissa ja Mirrissä sekä Matkuksen Pet and Friend lemmikki kaupoissa. Aluksi mentiin Mustiin ja Mirriin. Tarkoituksena oli mennä katselemaan pojulle sitä kurapukua, josta olin aikasemmin jo maininnutki. - siellä vähän aikaa tutkittiin ja katseltiin myyjänkin kanssa Hurtan valmistamaa kurapukua, mutta koko oli valitettavasti loppunut :( Ei me kuitenkaan tyhjin käsin kaupasta poistuttu, löydettiin nimittäin uusi hihna! Hurtan valmistama pyörä köysitalutin, jämäkkää materiaalia :)

Päätettiin sitten vielä lähteä katsomaan onko Pet and Friendillä sitä kurapukua tarjolla, oli nimittäin ainut eläinkauppa joka oli klo. 20 jälkeen auki. Mutta sinne mentyämme huomasimme, että oli siis hirveät hinta erot ja mennäänkin huomenna käymään toisessa Mustissa ja Mirrissä, jospa siellä vaikka olis sopiva koko tarjolla :)


Sitten reenien pariin! Ja tässäpä tulee ihka ensimmäinen agility-video, jonka täällä julkaisen :) Ratana meillä toimi: 2x hyppy, putki , 2hyppy, pituus hyppy ja putki. Eli tälläinen kevyt aloitus taas pienen tauon jälkeen :) Onnistuin radan tekemään sillä tavalla, että sitä pystyi toistona juoksemaan, tätä aina pari kertaa onnistuneesti kun pääsimme niin pieni leikki tuokio.
Treenien lisäksi hieman seisomista ja temppujaLempipaikka :3Ja loppu kevennys!

1 kommentti :

  1. Heips, blogissani on sinulle tunnustus! :)

    www.timinvaltakunta.blogspot.fi

    VastaaPoista