sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Back on track

Heippa taas! Eli tänään me monen monen kuukauden tauon jälkeen lähdimme reenaamaan! Aivan huippu fiilis - alkujännityksenä oli, että kuinka Luka muista miten hommat meni ja mitä se sanoo kahdesta vierailevasta tuttavista..

Saatiin Musti ja Mirri arenaalle varattua tunnin halli aika, joka näin alkuun riitti meille hyvin. Lukalle tein 5x hyppy, 2xputki ja A-esteen. Ja näiden lisäksi viilasimme välistävetoja ja kiertoja.

Sillä kun menimme kentälle oli kaikki esteet purettu ja pakettu reunoille. (ja en minä puomia osaa koota) Meidän seurana oli tänään Veeran koirat Maiko ja Väiski. Väiskille me opettiin menemään putki sekä "hyppäämään" esteen. Molemmat pojut hienosti suoritti esteitä ja virtaa riitti vaikka muille jakaa :) Lukastakin näki, että tykkäs tosi paljon kun pitkästä aikaa tultiin takaisin kentälle:) 

Reenin jälkeen lähimme pikavisiitille vanhempieni luokse Kurkimäkeen, mutta sitä ennen kävimme hakemassa Ellin ja V-M kyytiin. Väinö odottikin meitä jo Kurkimäessä ja siellä jaksettiin vielä mähistä ja riehkasta oikein kunnolla :D Huomenna taas uudelleen visiteeraamaan.

Mutta hyvillä mielin voipi alkaa suunnittelemaan uusia ratoja ja alkaa Lukan kanssa ahkerasti reenailemaan - I cant wait!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti