torstai 5. syyskuuta 2013

Ohoh.. Huomasin tuossa, että viimeksi olen kirjoittanut tai saatika päivittänyt blogia melkein kaksi viikkoa sitten! Aika on vaan hurahtanut silmissä, kun ollut niin paljon tekemistä ja uusia juttuja :)

No lomat minulla loppu ja taas arki palasi meille. Töitä riittää ja painottuuvat tällä hetkellä enemmän iltavuoroihin.. - Eli pitääpä miettiä uudelleen milloin aloitetaan kunnolla reenamaan. Lähinnä suurin aika hurahtaa itselläni töissä ja täällä kotosalla, mutta nyt kun paras kaverini tuli Lahdesta tänne viettämään viimeisiä lomapäiviä suomen kamaralla (lähteepi kiertämään Aasiaa - hullua minä sanon! :D ) tietenkin siitä pitää ottaa kaikki irti! :)

Kaiken tämän lisäksi olemme tietenkin käyneet minun vanhempieni luona katselemassa Väinöö ja Lukakin on päässyt siellä temmeltämään ja riehumaan. Kaikkee kivaakin on tapahtunut - mutta siitä tulee myöhemmin sitten postausta, jos kaikki menee niinkuin pitääkin hehe ;)

Eli tiivistettynä voisin sanoa, että meille kuuluupi ihan normaalia ja treeni yms hommia vielä tuumaillaan, että saanko jotenkin sovittua työni kanssa.. Ei kummosempia normaalia lenkkeilyä,riehumista ja temmeltämistä ja näistä onkin hyvä jatkaa :)3 kommenttia :

  1. Nätti Luka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih, kiitos:) huomaa kyllä, että kauluri on jokseenkin hukassa kiitos pikku väinön ja karvalähdön :3

      Poista