perjantai 8. helmikuuta 2013

reeniä!
Heippa hei!

Eli me yhdessä Lukan kanssa harrastamme agilityä ja aloitimme sen viime vuonna muistaakseni syksyn vaiheessa. Luka oli silloin alle vuoden ikäinen eli harjoittelimme pikku juttuja, kuten putkea, pussia ja matalia hyppyjä.

Nyt kun Luka on jo melkein iso mies niin pääsimme agilityn peruskurssille, jonka meille järjestää Lila's Dogcare. Täällä me olemme käyneet pentukurssit sekä agilityn pentukurssin.

Tänään meillä kuitenkaan reenit ei mennyt putkeen... Luka oli enimmäkseen turhautunut eikä malttanut kuunella nuuskutteli vaan maata koko ajan. Silloin kun menimme putkia ja hyppyjä niin liekki heräs, muut esteet taisi kokea hieman epämielyttäväksi. Onhan se turhauttavaa välillä kun reenit ei mene kuin pitää, mutta eihän vuoden ikäiseltä pennulta voi vaatia paljoa - kun ei olla opeteltu edes kaikkia asioita.

Luka hallitsee tietyt esteet hyvin näin minun omistajan näkökulmasta, mutta silti meillä on vielä paljon tehtävää. Pikku asioita, mutta hitaasti edeten niin hyvää tulee:)

Nyt poju vetää tehopäikkäreitä, mutta eihän se kello ole kuin vähän yli 7. Vähän aikaa antaa pojan levätä ja touhuilla sitten päästään iltalenkillä käymään:)


 Ei kommentteja :

Lähetä kommentti