sunnuntai 10. helmikuuta 2013

täällä voi juoksennella, seisoa ja katsoa

Heippa vaan!

Ajattelin postailla teille Lukan näyttelyistä, kun agilitystä tuleepi hiukka enemmän postauksia myöhemmin. :) Olemme käyneet kerran viralllisissa näyttelyissä Laukaalla 21.10.2012.

Emme siis ole reissaileet missään muualla - olemme kuitenkin Lukan pentu iän aikana käyneet mätsäreissä, mitä on täällä meillä päin ollut ja mihin olemme pääseet.

17.6 oli  järjestetty mätsärit Kuopion hallin kentällä, jonnekka osallistuimme. Muistan kun minua jännitti hirveästi, että mitenkä meillä tämä homma sujuu. Lukakin oli silloin vielä pieni ja virtaa riitti joka suuntaan missä liikku nelijalkainen kaveri. Oli todella lämmin kesäpäivä ja tietenkin jouduimme odottelemaan, että kaikki ilmoittivat itsensä ennekuin kehät alkoivat.  Odottelut jälkeen menimme kehiin ja meidän kanssa kehään tuli labradorinnoutaja. Jänskätti ihan hirveästi, varmaankin sen vuoksi, että oli ihan ensimmäinen kerta.

Luka kuitenkin pärjäsi siellä mainiosti ekoiksi mätsäreiksi. Ensimmäisen kehän jälkeen saimme punaisen nauhan - ja jatkoimme punaisten nauhan saaneiden kesken. Sijoituimme tuolloin penturyhmässä neljälle sijalle. Ja voi että olimme poikaystäväni kanssa ylpeitä tästä vesselistä:)
21.7 oli jo heti perään toiset mätsärit,  samassa paikassa. Silloin vaan oli mielestäni kymmenen kertaa enemmän koiria, kuin viimeksi ja odottelu aika oli vielä pitempi. Kehiin päästyämme saimme ensimmäiseltä kierokselta taas punaisen nauhan ja odottelimme milloin punaisten nauhalaisten kehä alkaisi. Meitä oli todella paljon koiria samaan aikaan kehässä, joten tuomari jakoi meidät pieniin ja isoihin punaisiin - joista valittiin punaisten parhaimisto. Sieltä tippui koira kerrallaan pois ja me sijoituimme tuolloin 20. parhaan joukkoon. :)21.10 Oli suomenlapin koirien erikoisnäyttely Laukaalla, jonnekka lähdimme koko perheen voimin. Teini Pekka toimi juniori kehän tuomarina ja antoi Lukasta arvion:

"Voimakas rakenteinen ja vahva piirteinen uros, jolla on myös erittäin vahva rakenteinen uroksen pää vahva kuono osa, hyvät mittasuhteet. Tänään esiintyi hieman tuhdissa kunnossa, hyvä takaosan rakenne erinomainen turkki, erittäin hyvin hallussa"

EH-merkintähän sieltä tuli! :) Tarkoitus olisi mennä erikoisnäyttelyihin, jotka on maaliskuun lopussa Siilinjärvellä!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti