lauantai 15. kesäkuuta 2013

ja ne viikot vain vieriipi

Alli, Luka ja Maisa

Heippa vaan taas - herttileijaa kun viikot mennyt nopeastsi ja en yhtään ole tajunnut tätäkään päivitellä! huhu töissä ollut koko viikon ja tuntuu, että kotona on vain käynyt syömässä ja nukkumassa... - mutta onneksi  VAIN kolme viikkoa niin alkaa kesäloma eli lähtölaskenta alkakoon!

Mutta mitä Luka - Ei kovin ihmmeellistä kuin kotona olemista, temmeltemistä ja lenkkeiliä. No eilen kävimme Mustilla ja Mirrillä ostamsssa ruokasäkin ja monikäyttövaljaat. Varmaan osa on kuvista huomannut, että Luka viihtyy autossa olla hattuhyllyllä- joka ei ole kovin turvallista JOS asttuu se kolari tulemaan. Joten ostin sitten sellaiset. Ja vaikka ruoka ei ole vielä lopussakaan niin 10kg säkki tarttu mukaan- vissiinkin kun oli tarjouksessa niin oli pakko ostaa :D

Kasvattajelle suunattiin sieltä viemään Minnalta saadut punkkilääkeet. Eli nokka kohti Siilinjärveä, jossa meidän kasvattaja on. Siellä meitä odotti Lukan mummu Essi sekä Maisa. Alli ja Elsa. Ensimmäisenä tehtiin tuttavuutta mummun kanssa ja perästsä mentiin Maisan ja Allin kanssa temmeltämään. Ja että kun Maikki juoksutti meidän herraa - ihan harmitti kun ei sattunut kamera mukaan. Mutta sovittiin jo, että mennään joku päivä yhdessä lenkille :) Siellä meni muutama tunti rupatellesa ja koira seurailessa. 

Mutta mutta, onko teillä jotain toiveita postauksista? Jos on niin kommenttiboksiin vaan viestiä :)
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti