keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Our morning

Heti 8:lta aamusta liikenteeseen.( todella ihanaa aloittaa vapaa päivä heräten aikasin...) Ensimmäisenä oli auto vietävä huoltoon. Huoltoon oli varattu tunti ja vähän päälle, joten Luka lähti pitämään minulle seuraa. Lähdettiin ensin Männistöstä kävelemään Vänäriä kohti, nopsaa tuo meni alle puol tuntia. Vänärin lähellä tuli varis vastaa - joka sitten vähän hyökki meitä kohti. Mutta onneksi ei päälle tullut :D Vänäriltä lähettiin kävelemään takaisin Männistöä kohti, mutta kun huoltomies ei ollut vieläkään soittanut niin suuntamisen Itkonniemen rannalle. Ajattelin, että Luka voisi hörppiä vähän vettä - herrapa kuitenkin päätti mennä kahlausreissulle :D Tyytyiäisenä paineli järveen ja siellä se kököttikin.  

Kun auto oli huolettu lähettiin katastuskonttorille - kävin ilmoittamassa, että auto pitäisi katastaaa ja siinä välissä oli jo katastuskonttorin ukkeli eksynyt meän autoon ja Lukahan haukku ihan hirveästi. Naureskeli ukko, että hyvä vahtikoira on :D

Viimeksi kun tein kyselyä, että mitä porukka haluaisi  minun kirjoittavan/videokuvaavan blogiin oli "my day" - joo olen ollut vähän onneton tuon suhteen MUTTA nyt skrappaan! 

Parit videotkin sain jopa kuvattua :3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti