tiistai 4. kesäkuuta 2013

rantaleijona


Huhuh tätä helletttä - en valita vaikka mittari näyttääkin auringossa +35. Tänään me lähettiin koko poppoolla lähimmälle veneiden lastauspaikalle - vähän siinä toivossa, jospa tämä herra suosstuisi nyt vaikka uimaan. Posiitivisestihan tämä meni kun ensin palloa jahtas veteen ja toi takaisin - ja jopa meni ITSE seisoskelemaan silleen että kyljet olivat veden peitossa. Ensimmäisestä venesatamasta jouduttiinkin aika ätäkästi lähteä pois, kun paikalle tuli veneiden laskijoita. Nämähän meinasivat meidän päälle pakittaa "eivät huomanneet" - kahta ihmistä ja koiraa. OK! Oisivat vähän voineet käydä varoittelemassa ennekuin lähteevät pakittamaan...

No lähettiinkin toiseen paikkaan - siellä saatiin rauhassa olla ja Lukakin innostui kivistä, jotka oli pohjalla. Hömelö yritti kaivella niitä :3 Muutama tuntihan me vietettiin rantsuilla aikaa ja kotiakin selvittiin -  ja saatiin märkä koira :D Poitsu nukkuu nytten ja illemasta päästään taas käymään pikku lenkillä se ois sitten taas yksi vapaa päivä pulkassa :)" pallo pallo - ääh liian kaukana "
 
hui aaltoja
4 kommenttia :

 1. Hei, löysin juuri blogisi ja minua kiinnostaisi kysyä tästä koirasi rodusta. Miksi valitsit juuri Suomenlapinkoiran? Mikä teki tästä rodusta "sen"? Minä itse olen kuullut, että rotua käytettäisiin paljon näyttelyissä mm. turkinsa vuoksi. Käyttekö te säännöllisesti näyttelyissä?

  Lisäksi oliko koirasi helppo kouluttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no tuotaa tuota mistähän sitä alottaisi :D no ensinnäkin parilla tuttavalla on lappari ollut ja on vieläkin ja ihastuin niiden luonteisiin ja turrukkamaiseen turkkiin. Kun aloin etsimään pentuja näin Lukan isän ja ensimmäinen reaktio oli vaan, että "wau!" Luonnehan on ihan koira kohtainen että sitä ei voi itse päättää, mutta kyllä tällä omalla turukkalla on niin valloittava luonne, että kuka vaan tätä rakastaaapi :3 Ja ei me käydä säännöllisesti lähinnä milloinka päästään kun työt ovat aikalailla viikonloppu ja ilta painoitteisia.

   Ja Luka oli helppo kouluttaa - motivoitu helposti leluilla sekä nameilla ja löyty tahtoa oppia uutta :)

   Poista