maanantai 3. kesäkuuta 2013

bikini kuntoon


Nyt sen aika on! Nimittäin karvanlähtö. Lukasta bongailin jo eilen illalla karva tumppuja jotka jäi vaan käteen kun nappas kiinni. Joten karsta ja harja käteen ja koirulin kanssa pihalle. Siinä hurahti jonkin aikaa en kahtonut kelloa tarkalleen. - kuitenkin suurin osa pohjavillasta pääsi muovipussiin lepäämään :3 Kyllä vieläkin tuosta huomaa varsinkin kaulurin kohdalta - alueita mistä lähtee nykimällä karvaa, mutta onneksi en ole ilmoittanut luksua mihinkään näyttelyihin yms :D 


   
 Lukan bravuuri :3


Lukaa harjataan normaalisti kerran viikossa - eli neljä kertaa kuukaudessa. Tietenkin riippuu jos on kuralammikossa juossut niin saapi harjauksen heti lenkin jälkeen. Turkkia huoletaan karstalla, harjalla sekä "takkukammalla". Näillä ollaan tätä karvakamua harjailtu. Ja yleensä Luka nukahtaakin kun alan sitä harjailemaan :D Näin siis mennään meillä turkin suhteen. Lisäksi turkkia huoletaan ruokapuolella. Eli annetaan Lukalle Salmon-Pet nimistä lohiölyjä, jossa on vitamiineja ja pitäävät turkin kiiltävänä yms. Nyt niitä tuloksia on huomattu. Turkki tuntuu suurimaksi osaksi karhealta ja totellakin kiiltääkin :)2 kommenttia :

  1. Löysin blogisi äsken vasta mutta selailin jo pidemmällekkin :) Meillä on myös kermanvärinen lapinkoira 10 vk nimeltään Luca. Jään kyllä seurailemaan koirakaimaa :)

    VastaaPoista