maanantai 5. elokuuta 2013

@Kek


Perjantaina me myös kävimme Lukan kanssa eläinlääkärissä. Lähinnä sen takia, kun Lukalla oli niitä punkkeja ollut paljon sekä sillä oli jotain ihmeelistä ihottumaa rintakehässä sekä nivusissa.- Ollut ruokahaluuttomuutta sekä ollut todella väsynyt koko ajan.Samalla lääkäri teki Lukalle perinteisen terveystarkastuksen.

Aika oli puoli kolmelta, mutta venahti vähän kun oli ruuhkaa - tämä ei meitä haitannut. KOSKA minulla alkoi taas loma, mutta tällä kertaa paljon pitempi 3VIIKKOA!! 

Lääkäriin päästyämme Luka oli enemmän kiinnostunut edellisen asiakkaan hajuista, kuin lääkärin touhuista :D Lääkäri totesi Lukan ihottuman olevan "kesäihottumaa" ja määräsi meille hoitavan pesuaineen, jolla pestään kerran koko koira ja tämän jälkeen vaan kutiavat kohdat. Eli tänään olisi tarkoitus pestä tuo koko hurtta meidän porukoilla ( on isompi kylppäri, joka helpottaa asiaa- sillä Luka ei tykkää suihkusta) Ja ruokahaluuttomuus johtunee tytöstä niinkuin aina :D eli sekin oli vain pieni säikähdys.

Samalla Lukasta otettiin verikoe, jolla tehtiin borrelioosi testi. Verinäytteiden odottamisessa meni n.40min, jolloin poikkesimme lähimpään Mustiin ja Mirriin. Uuden pannan ostoon :)  Takaisin lekurille oottamaan tuloksia ja kun tulokset tuli oli mieli paljon kevymepi kun oli negatiivinen! Samalla olivat kahtoneet muitakin juttuja joita en nyt muista :D  mutta nekin olivat negatiivisia, joka oli hyvä juttu!


Eli terve koira! ja sitten pääsikin pikku Väinön kanssa leikkimään :3  
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti