sunnuntai 4. elokuuta 2013

Väinö, Väinö missä on se Väinö

Perjantaina ( ja nyt jaksan vasta kirjoittaa) kävimme pitkästä aikaa minun vanhempieni luona. Siellä odotti Lukalle pieni ylläri - ensiksi Luka nuuskutteli koko tontin ympäri ja kun näki  pienen Väinön ( Black Lilla`s Sleeps With Sheep) alkoi ihan älytön vinkuminen :D Siis en ole ikinä tuon kuulut tuolla tavalla inisevän. 

Ensin oltiin Lukan kanssa hihnasssa, kun siitä näki, että olisi saman tien mennyt leikkimään. Väinö kävi nuuskuttelemasssa ja katselemassa tätä isompaa tuntematonta vierasta, jonka jälkeen alkoi poskista pureminen - ja meän Luka ei ollut asiasta mitään mieltä käänti vaan posken "ota tuosta" :D Loppu ajasta uskallettiin Lukakin laskea hihnasta pois, kun osasi olla nätisti pennun kanssa :3 


Aluksi kuitenkin piti pari kertaa ärähtää että toinen on pentu - että nätisti. Taisi upota kunnolla kalloon kun vajosi ihan pennun tasolle ja pyöri ja hyöri nurmikolla.  Väinö nukku kahdet päikkärit ja meno taas jatkui. Pojat söi ja joivatkin samasta kupista :3 Nopeasti aikakin meni kun tajusin, että oltiin viisi tuntia siellä oltu :D Kotia kun lähdettiin Luka simahti heti auton takapenkille. Tais olla pojullekin raskas reissu :D1 kommentti :

  1. Voi ei miten söpö tuo pentu <3 koiravauvat kyllä saa aina sydämen ihan mössöksi.

    VastaaPoista