torstai 11. heinäkuuta 2013

Kun tätä karvaa on vaan niin paljon!

Mitenkä paljon koirasta voi lähteä karvaa? Todellakin paljon! Varsinkin koiralla jolla on kaksi osainen turkki : pohjavilla ja päällyskarva.

Harjaan Lukaa pari kertaa viikossa varsinkin nyt karvanlähdön aikaan. Ja imuroin tämän meidän asunnon kaksi ellen kolmekin kertaa viikossa. Mutta kuitenkin löydän näitä villakoiria vierailemassa aina välillä ties miessä.

Hauskinta tässä karvanlähdössä, että tuota irtokarvaa löytää joka puolelta. Välillä on vaateissa, laukun sisällä ja sitten jopa meikkipussissa. ( pari kertaa on käynyt kun olen meikannut on lukan karva mennyt silmään) Tiesin, kun tämän rodun valitsin että tuota karvaa lähtee sitten niin mahottomasti. Väillä on sellaisia harjauskertoja kun karvaa irtoaa säälittävästi kourallinen ja joku toinen kerta voi olla jopa pussillinen karvaa - huhu.

Aikaa kuluu yleensä puolesta tunnista tuntiin jopa välillä vähän enenmmänkin - riippuen aikalailla paljonko sitä karvaa sillä kerralla lähtee :D Olen ajatellut mitä Luka ajattelesi imurista?  " MENE MUUALLE SEN HUUTAVAN KAPISTUKSEN KANSSA"

Tuollainen tuskan huuto kuuluisi Lukasta ja painelisi samantien makuuhuonen sängylle eikä muuten tule alas ennekuin imuri on suljettu. Eli sen voin sulkea kokonaan pois vaihtoehdoista.

Ehkä tyydyn vielä harjaan ja karstaan, jospa se noilla kahdella apuvälineellä pärjäisi :)Ei kommentteja :

Lähetä kommentti