tiistai 16. heinäkuuta 2013

Roadtrip!

Hei taas! Oli tarkoitus, jo eilen väsäillä tätä - mutta kerta kaikkiaan oltiin reisun jäliltä niin väsyneitä, että itsekin nukahdin sohvalle. Lähettiin siis sunnuntaina tekemään roadtrippiä Jyväskylään ja Laukaaseen!Päivästä oli hirveän lämmintä, mutta onneksi autossa oli ilmastointi :3 Teki Lukallekin varmasti matkan paljon siedettävämmän. Ensimmäisenä me suunattiin Tuulin ja Villen luokse eli Sulo veikkaa tapaamaan. Heti pihassa nuuskutteltiin ja tuumailtiin ja oltiin kohta jo valmiita leikkimään eli koirat autoon ja nokka kohti Laukaata.  Siellä meitä oottikin Minna ja Harri laumansa kanssa. Saaga ja Taiga tuli meitä vastaan jo autolle, mutta Ukko-isi odotteli meitä rannan tuntumassa.


Onneksi sää suosi meitä, vaikka olikin luvattu sadetta selvittiin muutamalla ukkosen jyrähdyksellä :) Koko lauma tuli hyvin toimeen - Leikittiin ja juostiin ravia pitkin rantaa. Ihanaa oli katsoa kun kaikki poitsut tulivat keskenään toimeen.  Rannalla me grillailtiin, jutusteltiin ja koirat saivat rauhassa touhuta keskenään. - oli muuten hyvät sapuskat kiitos siitä grillimestari Harrille ;)Aika hurahti tosi nopeasti, joten oli jo aika lähteä valumaan takaisin kotia päin. Viimeisimmät kuva otokset otettiin Tuulin ja Villen auton kontista, jonneka saatiin koko porukka! Ja veljekset nukku loppu matkan melkein vierekkäin auton boksissa <3

Matka kotiin kuitenkaan ei ollut mitään mieluisinta. Vettä tuli enemmän kuin laki salli ja eteenkään ei meinannut nähdä. Vähän enemmän meni aikaa ajaa kotiin mutta kyllä me selviittiin! 

Kiitos Tuulille, Minnalle ja muulle laumalle ihanasta päivästä!<3


Lisää päivän otoksia voitte käydä katsomassa tästä linkistä! :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti