maanantai 8. heinäkuuta 2013

Missä Luka seikkailee

Olen kuulut että Google Reader lopettaa toimintansa. En ole itse käyttänyt kyseistsä ohjelmaa taikka kuulutkaan siitä. Mutta sen avulla pystyy seurailemaan eri blogien päivityksiä yms.  Elikkä jos teistä joku käyttää kyseistä ohjelmaa niin tässäpä pikku vinkki mistä meidät löytää :3Bloglovinnista voitte kätevästi seurata Lukan touhuja. Klikkaamalla "follow" saatte  uusimmat postaukset suoraan sähköpostiin!
Blogilista toimii lähestulkoon samalla tavalla kuin Bloglov. Klikkaamalla "Seuraa blogia" alkaa sähköpostiinne tulemaan viestiä uusimmista postauksista :)Lukan löytää myös Petsiestsä. Tänne tein tunnukset, mutta käyttö on jäänyt vähille. Enimmäksen kuvia lisään hirveän määrän yhellä kerralla.

 

Meidän kuulumisia pystyy lukemaan minun facebook profiilista - yleensä Luka seikkailee kuvien joukosssa. Tästä linkistä pääsette katsomaan Luksun pentukuvia ja viime aikaisia touhuiluja :)


Instagram profiilissa Luka esiinty kaikista eniten, suurin osa koostuu tästä minun pikku herrasta. Lukaa voitte seurata instagramisssa riiinamarika käyttäjän kautta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti